Információs nap – Nemzetiségi pályázatok

2015 . január 11 .

Az idei évben is lehetőség van pályázni a Nemzetiségi támogatások kiírásai keretében. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet a nemzetiségi civilszervezetek támogatására, nyelvi környezetben megvalósuló nemzetiségi-, népismereti, művészeti, hagyományőrző és olvasótáborok megvalósítására,  nemzetiségi kulturális kezdeményezések, anyaországi nemzetiségi pedagógus-továbbképzések 2015. évi költségvetési támogatására.

2014. december 30-án megjelentek a 2015. évi Nemzetiségi támogatások pályázati kiírásai, melynek kapcsán az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napot szervezett január 8-án. A tájékoztató nap célja, hogy a sikeres és gördülékeny pályázás érdekében segítséget nyújtson a pályázatot benyújtani kívánó érdeklődőknek a felhívásban és a kapcsolódó mellékletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében, illetve az ellenőrzött adatrögzítési felület használatában.

A tájékoztató napon Bakai Anikó vett részt Perbál Község Német Nemzetiségi Önkormányzata, valamint a Kis-forrás Német Nemzetiségi Általános Iskola nevében.

Bakai Anikó

Hírek, aktualitások

2018-as hirdetmény nagy

A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK KITŰZTE AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK 2018. ÉVI VÁLASZTÁSÁT. A szavazás napja: 2018. április 8. A szavazás 6 órától 19 óráig tart....

Otthona és szerettei biztonsága a tét, ne kössön kompromisszumot! Tegye lehetővé a kéményseprő bejutását az ingatlanba, együttműködésével segítse az előírt feladatok elvégzését. Égéstermék-elvezetői ellenőrzésére és szük...

Hirdetések