Adam Daume

Adam Daume

Adam Daume

Perbál Község képviselő-testülete 2009-ben Adam Daume, leköszönő burgwaldi polgármesternek adományozta a Perbál Díszpolgára címet. Az átadásra 2009. április 24-én, egy hivatalos látogatás során került sor. Adam Daume tizennyolc éves polgármesteri ténykedése alatt nagy hangsúlyt fektetett Perbál és Burgwald partnerkapcsolatának ápolására. A perbáli delegáció jelen volt Daume Úr búcsúztatóján, valamint az új polgármester, Lothar Koch beiktatásán is. 

„Kedves Hölgyeim és Uraim, kedves Adam!
Nagyszerű és felemelő élmény ez a mai, de egyben kissé szomorú is. Nagyszerű, mert egy hosszú, sikeres és eredményes politikusi pályát ünnepelhetünk, és szomorú, mivel egy korszak lezárult. Mi optimisták vagyunk: bízunk benne, hogy a jó dolgok folytatódnak, a kevésbé jók pedig jobbá válnak. Magyarországról, Perbálról nézve Adam egy kiváló politikus, aki hosszú ideig élvezte a polgárok bizalmát és sikeresen képviselte a különböző települések még különbözőbb érdekeit.

Adam mindezeken túl, mint ember is nagyszerű tulajdonságokat mutat. Sosem tudtunk olyat kérni tőle, amit azonnal ne teljesített volna, vagy legalábbis meg ne próbálta volna teljesíteni. A legnagyobb problémák közepette is mindig megőrizte jó kedélyét, ezzel is erőt adva a kétkedőknek. Rengeteg támogatást, segítséget kaptunk tőle. Rengeteg közös magyarországi és németországi élmény köt össze minket.

Kedves Hölgyeim és Uraim, kedves Adam, engedjék meg, hogy mindezen érdemeiért átadjuk Perbál Község elismerését.”

(Részlet Varga László beszédéből)

Hírek, aktualitások

munka

Budakeszi Város Polgármesteri Hivatala a “Közszolgálati tisztviselőkről szóló” 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Budakeszi Város Polgármesteri Hivatala közterület-felügyel...

 Január elsejével megváltoztak a kéményseprés szabályai. A törvénymódosítás lényege, hogy az egylakásos épületek tulajdonosai az általuk használt tüzelő-, fűtőberendezés fajtájától függően évente vagy két évente továbbra...

Hirdetések