Választási eredmények

2006 . október 2 .

43/2006. (X.2.) HVB határozat

Perbál Község Helyi Választási Bizottsága megállapítja, hogy a 2006. október elsejére kitűzött önkormányzati választáson a polgármesteri mandátumot Perbálon Varga László kapja meg.

44/2006. (X.2.) HVB határozat

Perbál Község helyi Választási Bizottsága megállapítja, hogy a 2006. október elsejére kitűzött önkormányzati választás érvényes és eredményes volt, kislistás települési képviselői mandátumot szerzett:

Bárány Péter

Jilg Ede

Jobbágy Jánosné

Kemenczei Kálmán

Lévai Rita

Mayer József

Pregitzer György

Rimóczi Károly

Wentzel Ferenc

 

45/2006. (X.2.) HVB határozat

Perbál Község helyi Választási Bizottsága megállapítja, hogy a 2006. október elsejére kitűzött kisebbségi önkormányzati választáson német kisebbségi Önkormányzati mandátumot szerzett:

Bakai Anikó 

Dr. Dudás Ágnes,

Kreisz György,

Mayer József,

Simek György,

46/2006. (X.2.) HVB határozat

Perbál Község helyi Választási Bizottsága megállapítja, hogy a 2006. október elsejére kitűzött kisebbségi önkormányzati választáson szlovák kisebbségi Önkormányzati mandátumot szerzett:

Drobinoha Pál

Fodor Miklós

Landszmann József

Furuglyás Csilla

Furuglyás Sándorné 

   

Hírek, aktualitások

tél

A hideg évszak beköszöntével nem csak melegen kell öltözködünk, de a megváltozott időjárási körülményekre is tekintettel kell lennünk, mind a közlekedésben, mind a váratlan helyzetekre való felkészülésben. Felkészülés a ...

Perbál – s erre egyre nagyobb a lakosság igénye -, őrzi gyöngyszemeit, éli, átörökíti hagyományait. Ilyen gyöngyszemek a perbáli receptek, melyek ott lapulnak a családok fiókjainak mélyén, s újra előkerülnek, „diva...

Hirdetések