TÁJÉKOZTATÁS a 2017. évi Perbáli Búcsú idején történő kitelepülésekről

2017 . július 28 .

Tisztelt Vállalkozók!

Vendéglátás tekintetében, – beleértve mindennemű étel és italforgalmazást, valamint a vendéglátással kapcsolatos egyéb közterület foglalás (pl. padok, asztalok) – pályáztatás, illetve meghívás alapján megtörtént!

TOVÁBBI ÉTEL-ITAL FORGALMAZÁS SZIGORÚAN TILOS!

A bazárosok (játék, ruha, ajándék… stb.) kizárólag, a Fő utca páratlan oldalán, 1 házszámtól (a Plébániától) a 9 házszámig, a járda és az árok közötti zöldterületre, illetve a Táncsics utcában települhetnek ki oly módon, hogy sem a gyalogosforgalmat, sem a járműforgalmat nem zárhatják el és nem akadályozhatják az ingatlantulajdonosok közlekedését.

Szigorúan tilos a Polgármesteri Hivatal előtti burkolt parkolóban és a Fő utca páros oldalán a felújított szakaszon bármely nemű kitelepülés!!!

Továbbra is tilos – még az engedélyezett területeken is – bármilyen felfestés, jelölés elhelyezése!!!

Területfoglalás kizárólag a Hivatal engedélyével, a Hivatal által kijelölt területre lehetséges. A területfoglalási szándékot a titkarsag@perbal.hu e-mail címre kérjük megküldeni, az igényelt terület nagyságának, valamint az árusítani kívánt termékek megjelölésével! Az előre foglalás további feltétele, hogy 2017. július 27-ig a területfoglalási díj megfizetésre kerüljön utalással, vagy személyesen a helyi Takarékszövetkezetben!

A befizetések igazolását, a befizetett összeg / terület feltüntetésével jól látható módon ki kell függeszteni a helyszínen!

A Hősök terére továbbra is csak a kézművesek, népi, vagy iparművészek települhetnek. Ennek elbírálása Sebestyénné Tankovits Anita joga és feladata. (30/205-6277, vagy kozhazperbal@gmail.com)

Polgármesteri Hivatal

Hírek, aktualitások

perbal rejtett kincsei-uj (1)

Művészeti pályázat egyéni indulók és közösségek számára 2017-ben Perbál Község Önkormányzata és a Perbáli Hírmondó pályázatot hirdet egyéni indulók és közösségek számára „Perbál rejtett kincsei” címmel....

Ajánlatkérő: Mézeskalács Óvoda Konyha Teljesítés helye: 2074. Perbál Szabadság u 9. Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma: 2017. október 09 Ajánlatté...

A kémény potenciális veszélyforrás. A rendszeres ellenőrzéssel megelőzhetők a lehetséges veszélyhelyzetek, a kéménytűz és a szénmonoxid-szivárgás okozta mérgezés. Az élet- és preventív tűzvédelem érdekében a lakosság leg...

Perbál Község Önkormányzata csatlakozott a 2018. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz. A 2018. évi „A” és ,,B” típusú Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. no...

Hirdetések