Sajtóközlemény – Uniós támogatásból energiahatékonysági program indult Perbál Községben

2013 . december 6 .

Perbál Község Önkormányzata 50 468 530 Ft uniós és hazai támogatást nyert a Megújuló energiahordozó – felhasználás növelése című pályázati konstrukción az Új Széchenyi Terv keretén belül. A projekt összköltségvetése bruttó 50 468 530 Ft. A támogatási intenzitás 100%.

A pályázó szervezet Perbál Község Önkormányzata a fenntartásában lévő polgármesteri hivatal, általános iskola, óvoda, közösségi ház és a sporttelep villamos energia fogyasztásának csökkentése érdekében hálózatra kapcsolódó 50 kWp alatti névleges teljesítőképességű fotovolatikus rendszert telepítését valósítja meg. Jelenleg az intézmények villamos energia ellátását hálózatról biztosítják. A projekt közvetlen célja Perbál Község Önkormányzatának működési kiadásainak csökkentése azáltal, hogy a projekt megvalósítását követően a vásárolt villamos energia töredéke lesz a jelenleg vásárolt energia mennyiségnek. Az így megtakarított összeget az intézményekben egyéb fejlesztésekre fordíthatja a későbbiekben.

A pályázat benyújtásának időpontja 2013.07.26. A pályázat beérkezése után 2013.09.27-én megszületett a pozitív támogatói döntés. 2013. október 30-án a Támogatási Szerződést aláírta az önkormányzat és a közreműködő szervezet is, így ezen a napon a szerződés hatályba is lépett. A projekt a Perbál Község energiahatékonysági projektje címet kapta. A közbeszerzési eljárás lebonyolítása után kiválasztásra került a kivitelező cég. A projekt megvalósítása 2013.11.01-jén megkezdődött. A projekt megvalósítás tervezett befejezése 2014.07.30.

Hírek, aktualitások

2018-as hirdetmény nagy

A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK KITŰZTE AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK 2018. ÉVI VÁLASZTÁSÁT. A szavazás napja: 2018. április 8. A szavazás 6 órától 19 óráig tart....

Otthona és szerettei biztonsága a tét, ne kössön kompromisszumot! Tegye lehetővé a kéményseprő bejutását az ingatlanba, együttműködésével segítse az előírt feladatok elvégzését. Égéstermék-elvezetői ellenőrzésére és szük...

Hirdetések