Perbál Község Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki a tulajdonában lévő 1124 helyrajzi számú, belterületi önkormányzati ingatlan értékesítésére

Perbál Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 237/2017.(XII.11.) számú határozatával úgy döntött, hogy pályázatot ír ki a tulajdonában lévő 1124 helyrajzi számú, belterületi önkormányzati ingatlan értékesítésére:

Perbál Község Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő Patak utca, 1124 helyrajzi számú, belterületi önkormányzati ingatlan értékesítésére.

a)      Perbál, belterület, Patak utca, 1124 helyrajzi számú ingatlan, nem közművesített, alapterülete: 1661 m2. Bruttó értéke: 11.627.000,-Ft.

b)      Perbál Község Önkormányzat Képviselő-testületének a lakástulajdon megszerzésének helyi támogatási rendszeréről és feltételeiről szóló 2018. január 1-én hatályba lépő 21/2017. (XII. 15.) számú rendelete alapján és a rendeletben foglalt előírások maradéktalan teljesítése esetében az 1-4. pontban feltüntetett ingatlanok a bruttó értékhez képest 30 %-os kedvezménnyel kerülnek értékesítésre.

Az a) és b) pontok alapján benyújtott pályázatok esetén a pályázó feladata és költsége a hasznosításhoz szükséges engedélyek, jogosultságok megszerzése és az ingatlanok teljes közművesítése.

A pályázatot papíralapon kell benyújtani ügyfélfogadási időben a Perbáli Polgármesteri Hivatalhoz.

A pályázatokban meg kell jelölni, hogy az a) illetve a b) pontok alapján kívánják-e benyújtani a pályázatot.

A pályázatokat 2018. január 1-től 2018. november 30-ig lehet benyújtani.

A b) pont alapján benyújtott pályázat esetén a pályázat benyújtásához szükséges csatolni a 21/2017. (XII. 15.) számú rendelet 2. és 3. számú mellékleteinek megfelelő kitöltött és aláírt nyomtatványokat.

A pályázatok elbírálása a kérelmek feldolgozásának sorrendjében, folyamatosan történik, amíg az eladó ingatlan rendelkezésre áll.

 

Hírek, aktualitások

kéményseprő

Otthona és szerettei biztonsága a tét, ne kössön kompromisszumot! Tegye lehetővé a kéményseprő bejutását az ingatlanba, együttműködésével segítse az előírt feladatok elvégzését. Égéstermék-elvezetői ellenőrzésére és szük...

A Depónia Kft. hulladéknaptára: Perbál Hulladéknaptár 2018 AKTUÁLIS:Fenyő elszállítás: Január 12, 26....

Boldog Új Évet kívánunk Mindenkinek! Perbál Község Önkormányzata...

Hirdetések