Kedves Perbáliak!

2009 . november 30 .

A Perbálon is működő Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza Páty-Nonprofit Kft. Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata, a korábbi évekhez hasonlóan, idén is részt vesz a MMSz „Adni öröm” karácsonyi élelmiszer adomány gyűjtő akciójában. A szolgálat munkatársai részben a karácsony előtti napokban, részben 2010. első felében osztják szét az adományokat nehéz anyagi körülmények közt élő családok között.

Az idei adventi időszakban, a gazdasági válság okozta fokozott nehézségek miatt, az élelmiszer adományok kiegészítéseként, használt gyermek és kamasz ruhákat, cipőket is szeretnénk gyűjteni a rászoruló családok gyermekei számára.

Kérem ezért azokat a perbáli családokat, akik szívesen adományoznának ilyen célra a gyermekeik által már kinőtt, használt, de még jó állapotban lévő ruhákat, cipőket, keressenek meg a 06 30 206 6473-as telefonszámon! (A felajánlott adományt – előzetes időpont egyeztetés után – szolgálatunk családgondozói átveszik és elszállítják az adományozótól.)

Segítő szándékukat és adományaikat a rászoruló gyermekek és munkatársaim nevében is köszönöm!

Áldott, békés Karácsonyt kívánunk minden perbáli családnak!Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat
Neszmélyi Imre
szakmai vezető

Hírek, aktualitások

munka

Budakeszi Város Polgármesteri Hivatala a “Közszolgálati tisztviselőkről szóló” 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Budakeszi Város Polgármesteri Hivatala közterület-felügyel...

 Január elsejével megváltoztak a kéményseprés szabályai. A törvénymódosítás lényege, hogy az egylakásos épületek tulajdonosai az általuk használt tüzelő-, fűtőberendezés fajtájától függően évente vagy két évente továbbra...

Hirdetések