Jóga tanfolyam indul a Közösségi Házban

2009 . március 9 .

Jóga tanfolyam a Perbáli Közösségi Házban

Elegendő számú jelentkező esetén
Sivananda jóga tanfolyam
indul kezdők számára
Ottományi Anna okleveles jógaoktatóval.
Hatha jóga, Sivananda jógaiskola

Érdeklődni lehet:
Ottományi Anna (20/939-7945, oanna@citromail.hu)
Kúti Mária (20/458-7724, kuti.maria@gmail.com)

Swami SIVANANDA és tanítványa, Swami Visnu-devananda indiai mesterek kifejezetten a nyugati kultúrákban élő, ülő életmódot folytató és a stressznek sokszor kitett emberek számára állítottak össze gyakorlatsort. A jógapózok (ászanák) gyakorlását előkészítő-, bemelegítő- és légzőgyakorlatok előzik meg, s mindezt közrefogja az óra elején és végén a vezetett relaxáció.

Bárki jógázhat velünk…
…akár fiatal, akár középkorú, de az idősebb korosztályhoz tartozók is. Lehetsz kezdő, vagy már járatos a jóga valamelyik ösvényén. Ha szeretnéd átformálni magad, velünk megteheted. A jóga kis kitartással mindenki számára elérhető és megtanulható.

Mit érhetek el, ha jógázom?
A test, a lélek karbantartását, a koncentrációs képesség fokozását, a kiegyensúlyozottság, a türelem növekedését és még sok minden mást, amit az úton megtapasztalhatok.

A tanfolyam tíz foglalkozásból áll, amelyek során a tíz héten keresztül lépésről lépésre építjük fel az egyes testhelyzeteket. Egy foglalkozás időtartama 2 óra, igény szerinti, munkaidő utáni, vagy akár délelőtti kezdéssel. A tanfolyam ára: 22.000 Ft .
Kérdéseddel fordulj Ottományi Anna (20.9397945, oanna@citromail.hu) jógaoktatóhoz.

 

Hírek, aktualitások

Perbál címere

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal 2018. április 21-én, szombaton 8-12 óráig a 06 26 370 350-es telefonszámon ügyeletet tart. Megértésüket köszönjük!  ...

A szabadtéri tüzek jellemzően az év két időszakában jelentenek komoly veszélyt az emberekre és a környezetre: tavasszal és a nyári szárazságok idején....

Hirdetések