Felhívás a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai részére

Tisztelt Tagunk!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívja figyelmét, hogy a kamarai tagdíj 2015. évi bevallásának határideje 2015. június 30.

Az eddig gyakorlatnak megfelelően önbevallását online felületünkön, elektronikusan teheti meg. Ezért kérjük, látogasson el honlapunkra, a www.nak.hu oldalra, és az ott található Ügyfélkapu felü-leten töltse ki formanyomtatványunkat. Természetesen a NAK falugazdász hálózata is segít Önnek a kitöltésben, melyhez kérjük, legyen kedves felkeresni falugazdászát a lenti elérhetőségek egyikén.

A kitöltéshez szükséges dokumentumok (kérjük, falugazdászához vigye magával):

 • őstermelőként, egyéni vállalkozóként: személyi igazolvány, lakcím kártya, adóazonosító kártya, őstermelői/egyéni vállalkozói igazolvány, 2014-re folyósított MVH—s és egyéb támogatások igazolása, a 2014. évre vonatkozó adóbevallás.
 • cég, gazdasági szervezet esetében: adószám, cégbírósági irat, 2014-re folyósított MVH-s és egyéb támogatások igazolása, 2014. évre vonatkozó adóbevallás. 

Tagdíjat érintő kedvezményekkel kapcsolatos dokumentumok:

 • elismert TÉSZ/TCS szervezet esetében az azonosító kód, tagjainak NAK nyilvántartási száma, valamint a TÉSZ/TCS számára értékesített, az elismerés alapjául szolgáló termény, termék nettó árbevételének összege.
 • árbevétel-megosztás esetén (ha az agrártevékenység árbevétele nem haladja meg a 20%-ot, illetve külön kérelemre a 25%-ot), az ezt igazoló Független Könyvvizsgálói Jelentés,
 • egyéb tagdíjalapot csökkentő kedvezmények igénybevételéhez a szükséges igazoló dokumentumok (jövedéki adó igazolás, stb.)

  Felhívjuk figyelmét, hogy ha nem saját nevében jár el, akkor két tanúval hitelesített meghatalmazás, illetve cégnél az aláírási címpéldány is szükséges.

  További információ: www.nak.hu
  Ügyfélszolgálatunk: 06 1 802 6100

Az Ön Falugazdásza, Csörgő Levente
június 18-án (csütörtökön) 8 órától 12 óráig,
a perbáli Polgármesteri Hivatalban segít a tagdíjbevallás elkészítésében.
Telefonszáma:06 30/418-3756

Üdvözlettel: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Hírek, aktualitások

A szabadtéri tüzek jellemzően az év két időszakában jelentenek komoly veszélyt az emberekre és a környezetre: tavasszal és a nyári szárazságok idején....

Hirdetések