Bécs-Perbál Biciklitúra ősszel

2011 . április 14 .

 Mint talán már sokan értesültek róla az idén szeptemberben a burgwaldi barátaink – megismételve a több, mint egy évtizede megtett túrájukat – ismét kerékpáron győznék le a Bécs-Perbál távolságot. Eme nem kis vállalkozásukhoz most perbáli társakat is invitálnak.
No, de nem csak a faluszéli Malom-hegytől, – mint anno – hanem leginkább az egész távra, Bécstől!
A távot 6 nap alatt tervezik megtenni, napi 50-60 km-es penzumokkal, tehát összesen mintegy 350 kilométert kell tekerni! Közben a jelentősebb helyszíneken a látnivalókat is megtekintenék, illetve különböző kulturális, gasztronómiai és egyéb programokat szerveznek.
Ismerve barátaink „németes precizitását” biztos alaposan megszerveznek mindent.
Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik az egész programot végig szeretnék (végig tudják) teljesíteni, de szervezett, egyeztetett formában lehetséges résztáv(ok) megtétele is. A terveink szerint az utolsó napon, a „befutónál” minél nagyobb számú résztvevővel fogadnánk a túrázókat, illetve tennénk meg velük együtt az utolsó távot.
A túra indulása Bécsből: 2011. szeptember 18. vasárnap reggel
A túra érkezése Perbálra: 2011. szeptember 23. péntek este

A tervezett útvonal:

Bécs-Lobau-Bad Deutcsh Altenburg-Petronell Carnuntum

Hainburg-Pozsony-Rajka-Hegyeshalom

Mosonmagyaróvár-Győr

Pannonhalma-Bábolna

Komárom-Tata

Tarján-Gyermely-Perbál

Kérjük, hogy akit a túra bármilyen formában érdekel, illetve bővebb információt szeretne hívja az alábbi számokat elsősorban május 4-ig, mivel a német szervezőkkel azután már a konkrét részletekről egyeztetünk a létszámok tudatában!
Bővebb információ: 30 / 9 520-887 ; 26 / 570-027
Természetesen azután is várunk minden érdeklődést.

NYEREGBE  FEL ! ! !

Hírek, aktualitások

Otthona és szerettei biztonsága a tét, ne kössön kompromisszumot! Tegye lehetővé a kéményseprő bejutását az ingatlanba, együttműködésével segítse az előírt feladatok elvégzését. Égéstermék-elvezetői ellenőrzésére és szük...

A Depónia Kft. hulladéknaptára: Perbál Hulladéknaptár 2018 AKTUÁLIS:Fenyő elszállítás: Január 12, 26....

Hirdetések