Aktuális

2015 . április 13 .

Kedves Barátaink!

Felhívással fordulunk minden segítőkész emberhez a Kárpátalján súlyos szükséget szenvedők támogatására. A háború katasztrófa helyzetet idézett elő, a megélhetés került veszélybe. Összeomlott a hrivnya árfolyama, egy nyugdíjasnak, vagy minimálbéren élőnek napi egy euróból kéne eltartani a családját. Ezzel az életszínvonal rosszabb lett, mint a Föld legszegényebb országaiban. Az árak viszont naponta növekednek, már ki sem írják. Az alapvető élelmiszerek kezdenek eltűnni, és nagyon drágák! (Liszt, olaj, cukor.)

2015 . április 13 .

Tolózár beépítések miatt vízhiányra lehet számítani április 13-án 8-13 óra között  a Fő utca önkormányzati oldalán, a Kossuth Lajos utcában, a Deák Ferenc utcában, a Petőfi utcában, valamint a Táncsics Mihály utcában.

2015 . április 1 .

Az ÉDV Zrt. tájékoztatása szerint, amennyiben az időjárás engedi, 2015. 04. 02-án (csütörtökön) 8 órától 12 óráig vízhiány lesz a Szabadság u., Erkel u. és József Attila u. egyes részein (a Dózsa György úttól az óvoda felé eső részen).

Megértésüket köszönjük!

2015 . március 31 .

Perbál Község Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő 05 helyrajzi számú ingatlanon (sporttelep) lévő épület klubhelyiségének és a hozzá tartozó kiszolgálóhelyiségeknek, illetve mellékhelyiségeknek (összesen 61 nm) bérbe adására.

Hírek, aktualitások

munka

Budakeszi Város Polgármesteri Hivatala a “Közszolgálati tisztviselőkről szóló” 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Budakeszi Város Polgármesteri Hivatala közterület-felügyel...

 Január elsejével megváltoztak a kéményseprés szabályai. A törvénymódosítás lényege, hogy az egylakásos épületek tulajdonosai az általuk használt tüzelő-, fűtőberendezés fajtájától függően évente vagy két évente továbbra...

Hirdetések